Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی با بیان اینکه سازمان‌ نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی از نهادهای بسیار موفق کشور است گفت: نظارت بر ساخت‌و‌سازها در استان مرکزی افزایش یابد. ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۷ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید علی آقازاده عصر امروز در مراسم گرامیداشت روز مهندس در جمع کارکنان سازمان نظام مهندسی استان مرکزی با اشاره به فعالیت مطلوب نظام مهندسی استان مرکزی اظهار داشت: تاکنون سازمان نظام‌مهندسی ساختمان به عنوان یکی از مراکز فعال در کشور عملکرد مطلوبی داشته وارتباط خوبی با دستگاه‌های بیرونی دارد و در میان جامعه مهندسان سطح کشور، استان مرکزی بویژه شهرستان اراک با بیش از 5هزار عضو در جامعه مهندسان یکی از سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان کشور به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان‌های مهندسی ساختمان استان مرکزی و شهر اراک یکی از نهادهای بسیار موفق در کشور هستند و موفقیت‌های بسیار خوبی در این زمینه کسب و ثبت کرده‌اند و مهندسان ساختمان استان مرکزی نفوذ خوبی ازنظر علمی، اجرایی و تجربی دارند و گروهی از مهندسان در استان مسئولیت بزرگ ساخت‌وسازها، افزایش کیفیت و کمیت ساخت‌وسازها را بر عهده‌دارند که خدمات ارزشمندی را در این حوزه‌ها ارائه می‌دهند.

آقازاده تصریح کرد: علاوه بر نیروی انسانی به عنوان یک سرمایه ملی، ثروت دیگری با عنوان مصالح ساختمانی وجود دارد، اگر یک ساختمان قرار است به افراد ساکن در آن خدمت داده و سبب امنیت و آسایش افراد ساکن در خود را فراهم کند نیازمند تلاش و هنر مهندسان بوده که با استفاده از مصالح با کیفیت درساخت ساختمان عمر و استحکام ساختمان را افزایش داده و آسایش ساکنین را فراهم کنند.

استاندار مرکزی با اشاره به تعداد گسل‌های فعال در استان مرکزی گفت: خوشبختانه در استان مرکزی گسل‌ها فعالیت کمتری دارند ولی حتی با وجود این ساختمان بدون گزینه زلزله هم باید از استحکام بالایی برخوردار باشد زیرا درصورتی‌ که یک ساختمان قرار است تنها 10 تا 20 سال عمر کند بدون شک با نظارت مهندسی موقع ساخت‌و‌ساز عمر و مقاومت بیشتری پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: ساختمان‌های امروز اروپا در 200 سال پیش‌ساخته شده‌اند و برای نوسازی آنها صرفاً تنها اقدامات مختصری طی هر 10 تا 20 سال انجام می‌شود زیرا ساختار، اسکلت و فوندانسیون آن از ابتدا بسیار مقاوم ایجاد شده و نیازی به تخریب و ساختن ساختمان جدید ندارند و  شهرستان اراک با وجود داشتن سازمان نظام‌ مهندسی ساختمان با عملکردی مناسب و خوب باید با بهره‌گیری از هنر روز در ساختمان‌سازی بکوشد و ساختمان‌هایی با عمر 200 ساله بسازد، متأسفانه ساختمان‌های احداثی در دهه 60 باید تخریب و بازسازی شود.

وی عنوان کرد: مهندسان همواره این نکته را در نظرگیرند که اگر زلزله هم ساختمان را تهدید نکند همچنان باید از ثروت‌های ملی به زیبایی و هنرمندی بهره ببریم، درصورتی‌ که از ثروت ملی ومصالح خوب استفاده شود می‌توانیم در راستای یک اقتصاد پویا، فعال و مقاومتی حرکت کنیم و مدت استفاده از مصالح را به‌جای تنها چهار دهه به چندین دهه تبدیل کنیم.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۷۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی

به گزارش صدای ایران از ایرنا، حجت الاسلام عبدالله واحدی روز شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقات و امور خیریه کشور، افزود: پروژه پرورش ماهی سی باس در قفس اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با ظرفیتی بالغ بر تولید سالانه پنج هزار تن ماهی آغاز بکار کرده و در مرحله نخست ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی نیز ذخیره شده است.

وی با بیان اینکه اولین ذخیره بچه ماهی‌ها در چهار قفس در اسفند ماه سال گذشته انجام شد، ادامه داد: ظرفیت این پروژه به میزانی برنامه‌ریزی و اجرا شده که علاوه بر تامین نیاز استان مرکزی، قابلیت ارسال به دیگر نقاط کشور نیز وجود داشته باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های پرورش داده شده با قیمتی پایین‌تر از قیمت بازار در پروژه پرورش ماهی در قفس این استان، بیان کرد: علاوه بر استان مرکزی راه‌اندازی شعبه‌های عرضه ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل نیز در دستور کار قرار دارد.

حجت‌الاسلام واحدی هدف از اجرای پروژه ماهی در قفس را افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز عنوان کرد و گفت: طبع گرم، نداشتن بو، استخوان‌های درشت و عدم نیاز به طعم دهنده در طبخ ماهی، از مزایای ماهی سی‌باس است.

۳۹ شرکت مجری طرح‌های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور مهمترین دستاورد‌ها و پروژه‌های خود را در نمایشگاه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در تهران در معرض دید عموم قرار داده‌اند.

دیگر خبرها

  • مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • دفتر نمایندگی خبرگزاری ایمنا در اراک افتتاح شد
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • (ویدیو) رئیسی: ما پای کار ایرانیم؛ کارگران ایران با روحیه جهادی پای کار ایران هستند
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه